Dokončil jsem soubory dílů a-e. Před přilepením kabiny ještě poslední pohled na motor. Na návodové kresbě spousta dílů není vyznačena. Při stavbě hodně pomáhají fotky na rajčeti.
Po delší době menší pokrok. Mám hotový základ mostů. Čekal jsem, že stavba bude snadnější než samotné auto, ale hluboce jsem se mýlil. Nejhorší bylo vytvarování a slepení vozovky. Nepovedlo se mně ji slepit bez mírného zvlnění, ale spodní výztuhy ji srovnaly.
Uf, most je dokončený. Dalo to zabrat a opět pomohly fotky na rajčeti. Snad už je vidět cílová rovinka. Na přesnost jsem si nemohl stěžovat, maximálně tak na ruce. Na spodku mostu ještě chybí táhla, na místo je přidělám, až mosty spojím. Obrubníky mostů mám napevno v přepravní poloze. Zjistil jsem, že jsem udělal chybu, že jsem laserové bočnice nalepil přímo na díl bočnice a nepoužil šablonu. Tím pak nesedí tloušťka a mosty se budou hůře spojovat.
Dokončil jsem podpěru a povedlo se připojit k mostu. Písty jsem obalil hliníkovou páskou, jiné úpravy jsem nedělal. Oproti návodu a fotce předlohy mám obráceně pohony stojky. Podle návodu a fotek to nešlo udělat.
Dokončil jsem most a spojil obě poloviny. Měl jsem z toho obavy, jak jsem dřív zmiňoval chybu, že jsem nepodlepil základní bočnice. Držáky jsem musel trochu roztáhnout, aby do sebe zapadly. To se povedlo. Jen v přepravní poloze se obě poloviny nedotýkají dorazy. To je právě tím, že u mostu chybí víc prostoru. Pro lanovici jsem zvolil složitější verzi s táhly rozevírání mostu. Táhla přilepím až úplně na konci a možná už nepůjde most rozložit. Při stavbě mostu jsem pracoval s díly pro polohu mostu v přepravní poloze. Že jsem si zvolil verzi s táhly rozevírání mostu se vyplatilo při spojování mostu. Spojovací osu jsem rozdělil na tři části, nejdelší část prochází celou lanovicí a obě krajní pouze spojují držáky. Toto je zase jednodušší než dávat jednu dlouhou osu.
Jsem v cílové rovince. Už jen chybí most umístit na tatru. Udělal jsem pár fotek s rozloženým mostem a tatrou na mostě. Nevím, jestli po osazení mostu na tatru půjde ještě most rozložit. Fotky jsou samozřejmě mimo realitu, nemůže jet po zábradlí. Obrubník je přilepen napevno v přepravní poloze.
Fotky by bylo lepší udělat venku, ale počasí tomu nepřeje.