Kabina se povedla posadit na podvozek, přes počáteční pochybnosti dobře sedla. Moc s ní nejsem spokojen. Při lepení pravé paraboly světla mně káplo lepidlo na folii, tak tohle světlo je zakalené. Musel jsem upravit otvor pro blinkry. Otvor jsem vyřezal přesně, ale abych tam nasunul celou sestavu, tak jsem musel otvor rozšířit.
Cisternu stavím podobně jako návěs. U zadního čela jsem odstřihnul chlopně a zadní čelo podlepil kartonem. Pak jsem vyztužil boky a horní část balzou. Nakonec jsem cisternu vyztužil příčnými žebry z balzy.
Na to, že nedělám první cisternu, jsem se se stavbou nádrže nazlobil. Nádrž se povedla sestavit až na potřetí. Myslím si, že konstrukce nádrže na návěsu byla jednodušší.
A jsem v cíli. Na menší potíže s kabinou se tatra stavěla pěkně a moc mě to bavilo. Je to pro mě velice atraktivní předloha, pamatuju ji z dětství. Úpravy jsem nedělal žádné, kromě vyřezané masky a dezénů. Žebříky a zábradlí na nástavbě jsou z plastových profilů. Ještě by do sbírky Benziny chtělo vydat liazku, pokud existovala. Snad byla návěsová cisterna.