Uf, konečně hotovo. skoro po roce jsme dokončil tuto tatru. Byl to zatím nejtěžší model, co jsem stavěl. Ripperovy stočtyřicetosmy oproti tomu jsou jednodušší. Velice těžké bylo udržet geometrii, protože je tady moc konstrukcí z drátků a plastových profilů. Z fotek je vidět, že geometrie není stoprocentní. Během stavby mě párkrát potkala krize, podle některých příspěvků jsem v tom nebyl sám. Příčnou byla občas nejasná návodová kresba. Ke stavbě mně moc pomohly fotky z betastavby. Dost velké potíže jsme měl při osazování potrubí mezi motorem a saharou. Dále mně zabralo čas než jsem si vymyslel panty na bočnicích nástavby. V nástavbě je asi moc velká mezera, ale tady jsou vnitřní panty a jiné řešení mě nenapadlo. Kdyby byla mezera užší, tak by se nedaly otevírat. A další potíže byly s kvalitou tisku, jak už jsem několikrát psal. Tatra má být žlutočerná, jak jsem našel na fotkách na internetu. Ale tady byla tmavě hnědá. Díly podvozku a kola měly krupičnatý tisk. Na Chodově jsem viděl výtisk, který byl výrazně lepší.
Stavbu nás začátkem roku začalo víc. Jak na tom jsou ostatní?
A teď pár finálních fotek.