Kabinu mám přilepenu k nosnému rámu a mohu začít vše dávat do kupy. Jenže při sestavování již slepených částí modelu mi vznikla docela prekérka. Jelikož si před slepením vše zkouším vícekrát na sucho, zjistil jsem, že prostor mezi blatníky je pro slepený motor úzký a po kabinou nemám místo k jeho osazení. Následovaly malé úpravy a další zkoušení nasucho i s přiloženým podvozkem. Na podlaze jsem si vybrousil místo pro osazení motoru. Kanály chlazení válců jsem si v místech osazení mezi blatníky navlhčil a koncem štětce tyto kanály promáčkl dovnitř. Dosáhl jsem tíženého efektu a dostal tak motor více mezi blatníky a dovnitř pod kabinu. To vše v i závislosti na osazení kapoty.Na šikmých částech blatníků, těsně před přední přepážkou mezi motorem a kabinou, jsem byl nucen si vyříznout otvory pro umístění výfukového potrubí. Všechny tyto úpravy jsou mimo dosah viditelnosti na modelu, takže jeho vzhled nijak neutrpí....
Dále přes otvory v rámu neprotáhnu kardanku, kterou bych propojil přírubu náhonu z rozvodovky k navijáku. Náhon k navijáku, jsem se tímto pádem rozhodl na modelu nepoužít. Stejně při ohledu na model není vidět.