Dráteničina a schodky jsou za mnou, zpětná zrdcátka jsou parabolická, ještě jsem si vymůroval hasičák, ten si dělám zatím sám a samotný kombajn by takto měl být hotov .
To jsi asi četl moji reakci na jednu zdejší novinku, to jsem si naběhl . Já měl takovou radost, že se mi podařilo dodat si odvahy a nechat otevřené dveře, to hned dostane model jiný kukuč, tak si toho teď víc všimnu i jinde a líbí se mi to.
Lary v pohodě. Ano přečetl jsem si ten Tvůj příspěvek jinde. Ale i tak je model kombajnu velice super a ty dveře....určitě kolikrát dokáží pomoci při stavbě interiéru a model to více udělá atraktivnější...o tom žádná. Ne ne, nenaběhl jsi si. A smajlíky moc nedávám....i když by se asi hodil.
Lišta a hned první dva základní díly skončily hodně blízko u skartačky, tak znovu. Pak mě tak napadlo, že asi nafotím galerii zmetků, myšleno nepovedené díly .
Lišta znatelně ztěžkla, ale po nasazení je kombajn na všech čtyřech . Prsty u kosy jsou už správně, tedy dole pod žabkami, budou nějaké předělávky u zvedání a výsuvu naháněk. Lišta je zatím bez náhonu.