Cisterna je uzavřená, snad to nejhorší mám za sebou. Spodní část cisterny jsem rozstřihnul na tři díly, prostřední pod bednou jsem nepoužil. Na boční výztuhy jsem nalepil pomocné pásky z balzy, ke kterým se přilepí dno. Pak jsem nalepil přední část dna. Potom jsem udělal bednu, kde jsem z dílů ostřihnul chlopně, díly podlepil kartonem a sestavil, zatím bez dna. Pak jsem to chtěl přilepit k cisterně. Až dosud to šlo pěkně, jenže...
Zjistil jsem, že jsem si chybně naměřil šířku cisterny, tak jsem odpreparoval spodní přední díl. Pak jsem vytrhl výztuhy z cisterny a zkrátil na potřebou délku. Znova je zpátky vlepil do cisterny a pak znova nalepil spodní přední díl. Při jeho prvním odlepování se trochu poškodil, je to na něm vidět, ale naštěstí to pak bude vespodu. Pak jsem dolů přilepil bednu a nakonec přední spodní díl. Pak jsem upravil boky bedny, byly trochu prohnuté, tak jsem tam vložil
balzovou výztuhu a uzavřel dno.
Cisterna je pěkně pevná a nemá snahu se bortit nebou kroutit. Ještě jsem si vzpomněl ke kolům, neví někdo, měla cisterna rezervní kolo?
To jsem se rozkecal, to tady u mě není zvykem. Tak radši už fotky.