Toto mi po chvilkách trvalo asi týden, jinak párátka jsou tak na jeden večer a jejich omotávky na druhý, jen mít klid a ten čas...

Pak už zbývalo jen roztřídit a připravit patky ke všem sloupkům...A nakonec sloupky ještě v instantním vydaní...

Práce šla celkem od ruky, největší nepřítel je bohužel čas...letí a letí ale stále se ho nedostává...
Po dokončení příprav jsem dostal chuť si zase zalepit a hlavně udělat něco co bude vidět. Ttakže jsem prozatím přeskočil sestavování a instalaci sloupků na věž, k přípravě manžety pro usazení věže do podložky...Zde je tedy manžeta a dvě technická žebra, která zajistí patřičné naklonění věže v podložce

Zde jsem se rozhodl pro drobnou úpravu, od základny na kterou je celá věž přilepena jsem odřezal všechny chlopně a na vnitřní obvod manžety nalepil nasílení, z 1mm kartonem podlepenou bílou částí z náhradních dílů...

Vzniklo tak kolem dokola malé osazení, díky kterému odpadá složitější a náročnější dolepení celé stavby pomocí chlopní. Celá věž se takto snadno a pohodlně usadí

Při zkusmém vložení žeber jsem s podivem zjistil, že přez nasílení sednou do průměru naprosto perfektně (bez nasílení byla volná, ale to jsem nějak neřešil). A dokonce i po vložení celé stavby je vše jak má být...no, nakonec tím lépe ne?

A ještě jedna věc. Před nějakou dobou jsem musel doplnit zásobu ,,tuhého,, lepidla a při nákupu jsem sáhl po tomto fialovém balení Koresu. Lepidlo má stejnou barvu jako obal, což se mi moc nezdálo ale tak na zkoušku jsem jej vzal...při podlepování ploch je tak díky zbarvení krásně vidět, kde lepidlo je a kde ne a při schnutí navíc lepidlo postupně vybledne!! K tomu ještě klasický, bílý Kores stál okolo tuším 30-40kč a toto, stejné balení bylo za necelou desetikorunu...S klidnou duší mohu všem vřele doporučit