Při čekání na profily pro dokončení hasičské tatry jsem se pustil do další tatry. Snad se profilů dočkám.
Jako vždy jsem začal koly. Hned na začátku jsem narazil na nepřesnost. Nevím, jestli to bylo mýma rukama nebo chybou ve výtisku. Hledal jsem vlákno, jestli někdo stavěl tento model a nic jsem nenašel.
Neseděly mně rozměry vnějšího a vnitřního disku. Začal jsem vnitřním diskem. Slepil jsem plášť a do něj vložil disk. Ve výsledku byl průměr disku větší než průměr slepeného pláště. U vnější disku jsem na to šel jinak. Plášť jsem neuzavřel, ale postupně jsem do něj vlepoval disk. Při uzavírání pláště mně vznikla na jeho obvodu malá mezera. Ve výsledku nebude vidět. Další překvapení mně čekalo, když jsem se chystal přilepit disky k bočnicím. Tady byl poloměr disku menší než poloměr vyříznuté části v bočnici. Naštěstí jsem u bočnic disku oříznul zoubky pro přilepení k bočnici a po obvodu jsem namotal proužek papíru. Tím se k bočnici přilepil podstatně lépe než pomocí zoubků.
Kryty kol jsem nelepil ke kolům, to udělám až na konci. Stejně jako obruče předních kol. Rozměry obručí se také neshodovaly s rozměry na bočnici.
Nepřesnosti nejsou na první pohled vidět, musely by se hledat při detailnějším hledání.